De 2 kanten van een nagellakpen

LieveheersbeestjeEen 2 way nail art pen, of wel een nagellakpen bevat 2 kanten waarmee u kunt tekenen. Waar u bij een normale nagellak een kwastje verwacht vindt u bij nagellakpennen een zeer fijn kwastje.Dit kwastje is geschikt om gedeeltes van de nagel te lakken of om de grovere lijnen mee te tekenen.

Een goed voorbeeld is het lieveheersbeestje aan de rechterzijde. De vleugels en het kopje zijn getekend met het kwastje. De andere kant van de dop bevat een klein metalen tuitje van 1 millimeter dik. Doordat het tuitje zo smal is kun je er gemakkelijk fijne tekeningen mee maken, zoals bijvoorbeeld de streep en stippen de op rug van het lieveheerst beestje.

Het spelen met kleuren maakt nagellakpennen zo leuk. Zo hebben wij gebruik gemaakt van de kleuren rood voor het lijfje, zwart voor de kop en stippen en zilver voor de ogen. Uiteindelijk had dit beestje ook in andere natuurlijke of fantasie kleuren gemaakt kunnen worden.

Heeft u mooie foto’s van het resultaat van uw lakpen? Stuur uw foto naar foto@nagellakpennen.nl en ontvang een promotiecode die goed is voor 10% korting op alle nagelpennen van onze partner www.nageldecoratie.nl!

Geef een reactie