Prachtige nagels zonder hoge kosten!

Met nagellak pennen kun je eindeloos variëren van stipjes tot streepjes van kringetjes tot letters en figuren maar ook strakke lijnen! Maar ook in de kleuren is grote keuze. Je kan je fantasie gebruiken en prachtige nagels creëren zonder naar een dure nagel styliste te gaan.

Ik heb vandaag gekozen voor de nagellakpen zwart. Zwart past eigenlijk bij iedere kleur. Dus ook bij de parelmoer lime die in combinatie met de zwarte nagellak pen echt goed tot zijn recht komt! Ik ben begonnen met de parelmoer lime  nagellak pennetje kringeltjes te zetten verdeeld over mijn nagel. Toen viel het mij op dat er een goud tintje in deze nagellak zit wauw!

Nagellakpen Zwart en Lime Groen

Toen dit opgedroogd was ben ik verder gegaan met de zwarte nagellakpen. En ook deze stap heb ik met het pennetje gedaan. Ik heb er hele kleine stipjes mee gemaakt op mijn nagels, steeds aan het begin van ieder kringeltje. Dit ging erg makkelijk, omdat het pennetje makkelijk te gebruiken is.

De nagellak is op de juiste dikte en niet te vloeibaar. Ik heb gekozen om een watten schijfje voor mij op de tafel te leggen om de eventuele overbodige nagellak die te veel uit het pennetje komt op te doen. Zo hou ik me pennetje schoon voor ieder kringeltje en stipje dat ik op mijn nagel zet.

De kringeltjes en streepjes drogen snel maar de stipjes zijn wat dikker en zullen wat langer moeten drogen. Maar door een iets langere droog tijd heb je wel een prachtig resultaat! Natuurlijk heb ik mijn nagels afgemaakt door een toplak te gebruiken, zodat mijn creatie nog langer mooi blijf op mijn nagels.

Geef een reactie