Nagellakpennen Roze Paars en Wit

Na een aantal sombere dagen was ik wel weer is toe aan iets vrolijks op mijn nagels.  Hiervoor gebruik ik nagellakpennen in de kleuren Parelmoer Donkerpaars, Wit en Parelmoer Roze

Deze kleuren combinatie gaat heel mooi samen en geeft een vrolijk  eindresultaat!  Ik ben als eerst begonnen met de nagellakpen Parelmoer Donkerpaars. Nu zijn er twee manieren om deze in gebruik te nemen. Als eerste zit er een pennetje boven in de dop. Hiermee kun je gemakkelijk stipjes zetten op je nagel. Aan de andere kant van het dopje zit een heel dun kwastje waarmee je mooie dunne lijntjes kan maken. Ik heb gekozen voor zowel het hele dunne kwastje en het pennetje

Nagellakpennen Roze Paars en Wit

 

Ik heb op diverse manieren lijntjes getrokken over mijn nagels. Vervolgens heb ik dit steeds even laten drogen, voordat ik met een nieuwe kleur begon. Daarna ben ik verder gegaan met het pennetje. Lijntjes maken en stippeltjes zetten is echt leuk!

Door met de kleuren te gaan combineren krijg je een heel vrolijk geheel. Ik vind de nagellakpennen een groot succes, want met een “gewoon” nagellak kwastje krijg je zulke dunne streepje en mooie stipjes niet voor elkaar.

Nagellakpennen Roze Paars en Wit

Ik ben wel begonnen met de donkerste kleur en dan steeds een lichtere kleur zo vind ik de kleuren het mooiste uitkomen op mijn nagel. Ik heb er voor gekozen om geen basislak te gebruiken, omdat het dan al snel een te druk geheel word. Wel heb ik het afgemaakt door er een mooie transparante toplak over te doen. Zo blijft het nòg langer mooi!

Geef een reactie