Paaskleuren

Om in een echte Paas sfeer te komen heb ik gebruik gemaakt van typische paas kleuren. De kleuren nagellak pennen die ik heb uitgekozen zijn,nagellak pen donker paars, nagellak pen geel en nagellak pen licht groen.

Als eerste heb ik er voor gezorgd dat mijn nagels goed schoon waren en netjes vijlt zijn. Om de nagellak pennen mooi uit te laten komen heb ik voor een basislak gekozen in de kleur wit. Natuurlijk hoeft het niet wit te zijn het kan ook heel goed met een andere kleur. Ik heb de basis nagellak wit aangebracht met het bij behorende kwastje. Let hierbij op niet te dik aanbrengen, liever 2 laagjes voor een mooi dekkend resultaat.

SONY DSC

Mijn ervaring met de nagellak pennen is dat je er het beste een papiertje bij kunt houden om even de druppel die te veel er uit komt op te vegen. Daarna ben ik begonnen met kronkel streepjes en stipjes te zetten met de nagellak pen licht groen. Je kunt zelf kiezen of je dit met de pen of het kwastje doet van de nagellakpen. Ik heb gekozen voor het pennetje.

Toen dit goed droog was ben ik verder gegaan met de gele nagellakpen. Ik ben de groene stipjes en kronkeltjes gaan accentueren. Vervolgens ben ik verder gegaan met de paarse nagellak pen en er stipjes bij op mijn nagels gezet.

SONY DSC

Natuurlijk kun je eindeloos variëren met stipjes, streepjes, figuurtjes tot hele kunstwerken op je nagels. Ook kun je er voor kiezen om alleen je duim en ringvinger te decoreren en de rest van de nagels in de basis lak te laten. Nadat alles goed droog was heb ik het geheel afgemaakt met een toplak. Dit houd je nagellak nog langer mooi!

Fijne Pasen!

Geef een reactie